Ben Büyüdüm Anne

Sivas Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen kitap okuma seferberliği kapsamında Kadı Burhanettin Öğrenci Meclislerinin yürüttüğü "Ben Büyüdüm Anne" adlı kitap okuma etkinliği projesidir.

Sivas Valiliği, hayırseverler ve Gönül Elçileri işbirliği ile İlk etapta 58 bin adet basılan kitaplar, yapılan toplantının ardından öğrencilerimize dağıtıldı. Proje kapsamında öğrencilerimiz her gün anneleri ile birlikte belirli bir saatte kitap okuma etkinliği yapacaklar.  Ayrıca proje kapsamında hikaye kitabının yanında verilen "Hikaye Özet Defteri" öğrencilerde okuma alışkanlığı kazandırmanın yanı sıra yazma becerilerini de geliştirmeye yardımcı olacaktır.

Böyle güzel bir projeye imza atıp desteklerini esirgemeyen herkese okulumuz öğretmen ve öğrencileri adına çok teşekkür ediyoruz.

Yayın: 28.10.2019 - Güncelleme: 08.11.2021 10:30 - Görüntülenme: 361