Haftanın En Temiz Sınıfı

Okulumuzda uyguladığımız "Haftanın En Temiz Sınıfı" projesi ile öğrencilerimizin yaşadıkları çevrede temiz ve düzenli olma, yere çöp atmama, yere düşen bir çöpü yerden alıp çöp kutusuna atma, okul eşyalarına zarar vermeme gibi alışkanlıkları kazanmalarını, çevrelerine, yaşam alanlarına ve doğaya saygılı ve sahip çıkan bireyler olarak yetişmelerini sağlamak amaçlanmaktadır. Öğrencilerimizin de bu konuda gönüllü ve istekli olmaları bizi ayrıca mutlu etmektedir. Proje doğrulutusunda hazırladığımız birkaç kriterden oluşan temiz sınıf çizelgesi öğretmenlerimiz tarafından her günün sonunda doldurulmaktadır. Cuma gününe gelindiğinde her sınıfın çizelgesindeki puanlar toplanarak en yüksek puan alan sınıf tören öncesinde duyurularak ödüllendirilmektedir. Projeye katılan bütün öğrenci ve öğretmenlerimize verdikleri emekten dolayı teşekkür ediyoruz.

Yayın: 28.10.2019 - Güncelleme: 08.11.2021 10:30 - Görüntülenme: 346