Mektubumuz Var..

Kardeş okulumuz Ankara Elvankent Özel Kültür Temel Lisesi öğrencileri okulumuza yaptıkları ziyaret ve yardımların ardından okulumuz öğrencilerine süpriz yaparak  her bir öğrenciye mektup gönderdi. Hayatlarında ilk defa mektup alan öğrencilerimiz hem duygulandı hem de büyük bir sevinç yaşadılar. Okulumuz öğrencileri de mektuplara cevap yazarak teşekkür etmek ve ayrıca mektup arkadaşı olup belirli aralıklarla haberleşmek istediklerini belirttiler. Bu fikir üzerine öğrencilerimizi destekleyerek "Mektubumuz Var" isimli projeyi başlattık. Öğrencilerimize bu güzel deneyimi ve sevinci yaşattıkları için Ankara Elvankent Özel Kültür Temel Lisesi öğrencilerine çok teşekkür ediyor, eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz.

Yayın: 28.10.2019 - Güncelleme: 08.11.2021 10:30 - Görüntülenme: 296