T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SİVAS / ULAŞ - Baharözü Ortaokulu

Baharözü Ortaokulu

Telefon
0551 068 04 77
Belgegeçer
.
WEB
https://baharozuoo.meb.k12.tr
Adres
BAHARÖZÜ KÖYÜ FATİH MEVKİİ 1. SK. BAHARÖZÜ ORTAOKULU BLOK NO 16 ULAŞ / SİVAS
Vizyon
Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
Misyon
Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili , kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.
Başarılar
*2015-2016 eğitim-öğretim yılı sonunda Aslıhan GÜRKAN isimli öğrencimiz Sivas Fen Lisesini kazanmış, aynı zamanda TEOG sınavında Ulaş ilçe birincisi olmuştur. 2016-2017 eğitim-öğreti yılı sonunda Gülcihan TUFAN isimli öğrencimiz Sivas Fen Lisesini kazanmıştır. * 2018-2019 eğitim öğretim yılı sonunda 2 öğrencimiz Şarkışla Fen Lisesini, 1 öğrencimiz Zara Fen Lisesini, 1 öğrencimiz Selçuk Anadolu Lisesini, 1 öğrencimiz İhramcızade Anadolu İmam Hatip Lisesini, 1 öğrencimiz de Sivas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Raylı sistemler bölümünü kazanmıştır. *2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında Lgs’de 1 öğrencimiz Selçuk Anadolu Lisesini,2 öğrencimiz Sosyal bilimler Lisesini,3 öğrencimiz Bilişim Teknolojileri Lisesini,4 öğrencimiz sağlık meslek Lisesini kazanmıştır. 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında 1 öğrencimiz Sivas Fen lisesini, 2 öğrencimiz İhramcızade AİHL´ ni kazanmıştır. Bunların yanı sıra bursululuk sınavında da her yıl başarı elde eden öğrencilerimiz bulunmaktadır.
Öğretmen :9
Öğrenci :84
Derslik :5
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :800
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
09:00-15:10
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Ulaşım kara yolu ile sağlanmakta ve ulaşım ile ilgili bir sıkıntı yaşanmamaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Okulumuz Sivas´ın Ulaş İlçesi Baharözü Köyü sınırları içinde yer almaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl Merkezine 48 km, İlçe Merkezine 17 km uzaklıkta
Kontenjan Bilgileri
Okulun Sınav Başarı Durumu
Lgs’de her yıl göstermiş olduğumuz başarı ile Sivas’ta nitelikli okul kategorisinde bulunan liselere birçok öğrencimiz yerleştirilmektedir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
%75
Sportif Etkinlikler
Masa Tenisi, Futbol-Voleybol Turnuvaları, Zeka Ve Akıl Oyunları Turnuvaları
Bilimsel Etkinlikler
Her yıl TÜBİTAK 4006 ya katılım sağlanmaktadır.
Proje Çalışmaları
Haftanın Temiz Sınıfı, Haftanın Öğrencisi gibi projelerimiz devam etmektedir. Ayrıntılı bilgi için web sitemizin "Projelerimiz" bölümünü inceleyebilirsiniz.
Yazdır